+34 93 518 30 22

Centre de Dia Dovela: complementem l’atenció pròpia de l’entorn familiar

Per celebrar el nostre primer any de funcionament, el Centre Residencial Dovela vol acabar aquest 2015 oferint unes tarifes promocionals adreçades a totes aquelles persones que necessitin un espai d’atenció diürna que complementi l’atenció pròpia de l’entorn familiar. Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre del 2015, Dovela oferirà un 50% de descompte a tots els nous usuaris del Centre de Dia.

El Centre de Dia de Dovela és un servei diürn adreçat a totes aquelles persones grans que necessiten organització, supervisió i assistència en les activitats de la vida diària. L’estada al centre de dia, ubicat a les mateixes instal·lacions que Dovela –al barri d’Horta-Guinardó de Barcelona- permet afavorir la recuperació i el manteniment de l’autonomia personal i social de la persona, alhora que proporcionem suport als cuidadors i a les famílies.

Les tarifes promocionals, amb un descompte del 50% sobre les tarifes generals, estaran vigents des de l’1 d’octubre fins al 31 de desembre del 2015.

Centre de Dia Dovela: complementem l’atenció pròpia de l’entorn familiar

Comments (0)