+34 93 518 30 22

Centre Residencial DOVELA: l’origen d’un nom

Publicaciones de Dovela

Dovela és el nom del nou centre residencial del barri d’Horta-Guinardó de Barcelona. El nom del nou servei, així com també el logotip del centre, són fruit d’un procés creatiu dut a terme durant mesos pels professionals de l’equipament, que van comptar amb l’acompanyament i assessorament d’experts en disseny gràfic.

El Centre Residencial DOVELA està ubicat en el mateix edifici de l’antiga Clínica Carmelitana de Barcelona, una estructura que ha estat íntegrament rehabilitada però de la qual se n’han conservat els arcs, tant presents a les finestres, al menjador i a diversos espais de l’edifici.

El nom del centre, Dovela, té el seu origen en aquests arcs, concretament en les seves dovelles: una dovella és el bloc, més estret en un dels seus extrems que en l’altre, amb què es construeixen els arcs i les voltes. Cadascuna d’aquestes peces és única i singular, alhora que cadascuna és imprescindible per poder aguantar l’arc.

Aquest és el concepte fonamental sobre el qual es crea el nom de la residència: amb Dovela, volem transmetre la importància que per al centre residencial tenen i tindran totes i cadascuna de les persones ateses i les seves famílies. Per nosaltres, cada persona atesa i la seva família és única i singular i, sense elles, la residència no seria igual. Així mateix, al costat de les persones ateses, cadascun dels professionals del centre residencial són bàsics per al bon funcionament del servei.

Centre Residencial DOVELA: l’origen d’un nom

Comments (0)