+34 93 518 30 22

Sobre el centre

Un espai familiar, de convivència

Cada persona i cada família és única 

Una dovela és la peça en forma de tascó necessària per formar un arc, i sense ella l’arc no és possible. Al Centre Residencial DOVELA tothom és important i únic.

El Centre Residencial DOVELA està ubicat a l’edifici de l’antiga Clínica Carmelitana.

Sentir-se com a casa

Oferim un entorn quotidià de convivència que afavoreix en les relacions entre persones, on els espais individuals estan pensats per ser adaptats als gustos de cadascú. Tenim una organització preparada per adaptar-se i ajustar-se als ritmes quotidians de cada persona.

A la residència de gent gran Dovela les persones poden viure amb autonomia i desenvolupar els seus processos personals en disposar de confort, amb uns espais accessibles i segurs que compten amb sistemes tecnològics d’evitació de caigudes, control de la marxa i senyalització des de diferents punts dels espais de la residència per facilitar l’orientació de les persones i el seu domini de l’entorn.

El Centre Residencial DOVELA és també un espai per a la família i per aquelles persones properes, pensat per continuar establint relacions socials i afectives i participar en l’acompanyament de la vida quotidiana de la persona, tant si aquesta viu a la residència de gent gran com si hi realitza una estada temporal o gaudeix de l’espai del centre de dia.

Sobre-Dovela-Com-a-casa-persones

Com ho fem?

Sent flexibles en el funcionament i en l’organització interna. El Centre Residencial DOVELA ofereix uns serveis personalitzats: disponibilitat horària, menús a mida, projecte de vida propi…

Creant entorns facilitadors, proveïdors de suports i significatius, afavorint les bones pràctiques en l’atenció a la persona.

Des del treball de professionals especialistes que realitzen processos d’adaptació i integració de cada persona que s’incorpora al centre.

Amb una organització i un funcionament definits a partir d’un sistema de gestió de la qualitat. 

Incorporant l’ús de noves tecnologies pensades per donar resposta a les persones grans ateses, que faciliten i recolzen el funcionament d’una organització centrada en la persona i en oferir una atenció de qualitat.